O nama.

Firma MONI se bavi prodajom opreme za ugostiteljstvo. Kompletna ponuda je  izuzetnog kvaliteta, vizuelno primamljiva i drugačija od onoga što ste do sada imali priliku da vidite.

Naša vizija je jasna, da budemo najbolje integrisani ponuđač ugostiteljske opreme u Srbiji, a i šire.

Fine Dine je proizvođač porcelana i ugostiteljske opreme iz Poljske kome su poverenje ukazali mnogi vlasnici hotela, restorana i barova sirom sveta.

Pribor za jelo potpisan logotipom FINE DINE najvišeg je kvaliteta u svetu. Proizvedeno u jednoj od najmodernijih fabrika u skladu sa svim ekološkim standardima. Lagan, vrlo izdržljiv i jedinstvenog dizajna. Za njihovu proizvodnju korišćen je najkvalitetniji nemački hrom-nikl čelik 18/10.
Image
Image
Novina na našem tržištu su proizvodi od melamina. Melamin je proizvod sastavljen od najboljih sirovina dostupnih na tržištu. Savršeno za posluživanje hladnih jela i zalogaja. Posude od melamina su izuzetno lagane i otporne na udarce, različitih oblika. Pogodni su za pranje u gastronomskim mašinama za pranje sudova.
Fine Dine porcelan je tradicionalni ostakljeni porcelan, najbolji u svojoj klasi za tržište gastronomije. U zavisnosti od linije, karakteriše je topla krema i snežno bela boja, kao i savršene zemljane boje. Savršeno  glatka površina. Za proizvodnju porcelana korišćeni su visokokvalitetni materijali bez toksičnih komponenti. Idealan balans između debljine i težine porcelana garantuje da je prijatan za upotrebu.
Image
Image
Takođe novina na našem tržištu predstavljaju proizvodi firme Amer Box, američki proizvođač za ugostiteljstvo, koja nudi pametna rešenja iz oblasti keteringa- termobox, gajbice za transport čaša i tanjira, posude za čuvanje testa za pizze i hotelski program koji obuhvata tacne za serviranje, kolica za veš itd. Tacne su neklizajućeg materijala i mogu da se personalizuju.
Barmatic će zadovoljiti potrebe barmena sa pravom strašću, unaprediti veštine pravih profesionalaca i pomoći manje iskusnim zaposlenima. Barmatic nudi vrhunsku barsku opremu, sitne mašine, ledomate, rashlađivače pića, ice-crusher, sudo mašine, peći itd.
Image
Image
Stakleni program nudimo od firme poznatog italijanskog proizvođača stakla Bormioli Rocco, koji donosi na italijanski način umetnost celom svetu kroz inovativne proizvode uvek u skladu sa modernim trendovima. Brend se može pohvaliti širokim asortimanom od visoko kvalitetnih čaša za vodu,sokove do čaša za crno i belo vino, žestoka pića, čaše za sladoled itd.

U širokoj ponudi proizvoda iz našeg prodajnog programamože se naći sve što je jednom ugostitelju potrebno, atraktivnog izgleda i vrhunskog kvaliteta.