Zastupništva

Fine Dine
Fine Dine je proizvođač porcelana i ugostiteljske opreme iz Poljske kome su poverenje ukazali mnogi vlasnici hotela, restorana i barova sirom sveta.

Pribor za jelo potpisan logotipom FINE DINE najvišeg je kvaliteta u svetu. Proizvedeno u jednoj od najmodernijih fabrika u skladu sa svim ekološkim standardima. Lagan, vrlo izdržljiv i jedinstvenog dizajna. Za njihovu proizvodnju korišćen je najkvalitetniji nemački hrom-nikl čelik 18/10.
Image
Image
AmerBox
Takođe novina na našem tržištu predstavljaju proizvodi firme Amer Box, američki proizvođač za ugostiteljstvo, koja nudi pametna rešenja iz oblasti keteringa- termobox, gajbice za transport čaša i tanjira, posude za čuvanje testa za pizze i hotelski program koji obuhvata tacne za serviranje, kolica za veš itd. Tacne su neklizajućeg materijala i mogu da se personalizuju.
Barmatic
Barmatic će zadovoljiti potrebe barmena sa pravom strašću, unaprediti veštine pravih profesionalaca i pomoći manje iskusnim zaposlenima. Barmatic nudi vrhunsku barsku opremu, sitne mašine, ledomate, rashlađivače pića, ice-crusher, sudo mašine, peći itd.
Image
Image
Bormioli Rocco
Stakleni program nudimo od firme poznatog italijanskog proizvođača stakla Bormioli Rocco, koji donosi na italijanski način umetnost celom svetu kroz inovativne proizvode uvek u skladu sa modernim trendovima. Brend se može pohvaliti širokim asortimanom od visoko kvalitetnih čaša za vodu, sokove do čaša za crno i belo vino, žestoka pića, čaše za sladoled...